Utbildning

Linda Mathiasson

Föreläsare & Coach

Utbildning

 

Jag har gått från att vara blyg och osäker på vem jag var och vad jag ville, till att nu veta vad jag vill och tar hela tiden sikte mot nya mål i livet. Från att jag läste handel och kontor i gymnasiet till att senare och ett antal års arbetslivserfarenhet i bagaget börja kombinera arbetsliv med studier för att läsa upp och in ekonomi, vård- och estetämnena på vuxenutbildningen. Samtidigt jobbade jag aktivt med mig själv och mina erfarenheter för att nå den grund jag idag står på.

 

För ett år sen så förändrades mitt liv rätt drastiskt, från att vara anställd till att istället bli student, för att läsa på socionomprogrammet på Campus Helsingborg. Ett steg som jag inte har ångrat en enda gång. Det känns helt rätt.

 

Samtidigt som jag började på socionomprogrammet så gick jag en coachutbildning och är idag diplomerad coach, och redo att ta mig an dig som vill vidare i livet och idag står och stampar. Jag går nu en kurs i samtalsmetodik för att bygga på och komplettera min utbildning till socionom.

 

Mitt intresse för andra människor har jag haft länge, och ända sen jag började engagera mig i mobbningsfrågan och ta stödsamtal, så har jag känt att jag vill göra något mer av det. Jag har gått ut och blivit intervjuad i media när det gäller den mobbning på jobbet som jag varit med om och har själv startat upp en organisation som verkar för ett samhälle fritt från mobbning som nått en del framgångar i frågan.

 

Idag är jag också, förutom studier, egen företagare som föreläsare och coach. Jag kommer fortsätta att utveckla mig för att på bästa sätt kunna möta dig, där du är och på bästa sätt kunna vara med dig på din resa, dit du vill.

 

 

Linda Mathiasson